Serbian (Latin)English (United Kingdom)

Metal Sistemi Plus - Kragujevac - Opremanje skladista, Opremanje prodajnog prostora, Transportni sistemi...

Nalazite se na: Početna » Transportni Sistemi » Kontinualni vertikalni transport (liftveyor)

Kontinualni vertikalni transport (liftveyor)

El. pošta Štampa PDF

Ovaj lift je jedan od novijih modela teretnih liftova i služi za kontinualni prenos tereta. Svojom konstrukcijom i načinom rada predstavlja zapravo kombinaciju teretnog lifta i transportera. Teret se u LIFT-VEYOR-u kreće kontinualno iz horizontalnog u vertikalni pravac bez oscilacija. Utovar paketa je ručni ili automatski. Može da vrši kompletni  automatski utovar i istovar transportnih paketa bilo kakvog oblika (sanduci, paketi od kartona, posude, džakovi itd.)
Pravac transportera se može izmeniti bez teškoća.


Uzimajući u obzir njegovu posebnu karakteristiku da dopušta prelaz sa horizontalnog u vertikalan hod, sa inzvarednom uštedom prostora u pravcu vertikalnog transportera, evidentno je da LIFT-VEYOR pruža koristi  koje čini da je dostojan pažnje svih korisnika. Tome treba dodati da su utovar i istovar na isti način jednostavni kao da se radi o običnim trakastim ili letvastim transporterima.


Pored toga eliminisana je mogućnost oštećenja robe koja se transportuje pa i one koja je jako lomljiva, jer funkcioniše bez udara i skokova.
Troškovi nabavke uređaja i njegovog održavanja kao i troškovi poslovanja, koštaju manje od bilo kog tradicionalnog tipa vertikalnog transportera.

 

partneri Metalsistem Sidac

Kontaktirajte nas

1301076952_Contact

 

 

 

 

Metal Sistemi Plus  doo

Bulevar Kraljice Marije 54V-4

34000 Kragujevac

Telefon:  +381 34 63 55 635
Telefon:  +381 34 63 55 636
Telefax:  +381 34 63 55 630

office@metalsistemiplus.com