Serbian (Latin)English (United Kingdom)

Metal Sistemi Plus - Kragujevac - Opremanje skladista, Opremanje prodajnog prostora, Transportni sistemi...

Nalazite se na: Početna » Sajam

Sajam Hannover 2011

El. pošta Štampa PDF

Na nedavno završenom svetskom sajmu intralogistike CeMAT 2011 koji se svake tri godine održava u Hannoveru, kompanija METALSISTEM iz Italije predstavila je svoj proizvodni program na štandu površine oko 700 m2.

Centralni deo štanda je bio posvećen patentiranom i jedinstvenom u svetu, sistemu regala SUPER 4/5/6, od čijih elemenata je formirana platforma površine 100 m2 sa dva pristupna stepeništa.

 

 

Poseban prostor na štandu bio je posvećem predstavljanju nove serije letvi (horinzontalnih nosača) paletnih regala sa duplim kačenjem. Ovaj novi, unapređeni sistem kačenja obezbeđuje veću nosivost reglne kostrukcije i povećava stabilnost regala. Samim tim omogućava postavljanje regala sa manjim brojem vertikalnih i horizontalnih ukrućenja što dodatno umanjuje cenu. Veza između ugaonika koji se kači na stub i horizontalnog nosača ostvarena je zakivanjem. Zakivanjem omogućava mnogo bolju vizuelnu kontrolu ostvarenih spojeva za razliku od dosadašnjeg varenja gde su za proveru zavarenih spojeva potrebne posebne metode kontrole. Novi tipovi letvi su od sada dostupni za sledeće tipove regala SUPERBUILD, SUPERBO i UNIBUILD.

 

 

Od novina na štandu je predstavljen novi tip regalne konstrukcije u ponudi kompanije METALSISTEM. Radi se o MINILOAD regalnoj konstrukciji namenjenoj odlaganju plastičnih ili metalnih kutija. Namena ovog tipa regala je pre svega za automatizovana skladišta proizvoda širokog asortimana, a malih količina. Regalna konstrukcija bazirana je na modifikovanoj seriji regala UNIRACK. Sistem ima mogućnost izvođenja i za visine preko 10 metara.

 


Svi izloženi regalni sistemi izazvali su veliku pažnju posetilaca sajma, naročito regalni sistem tipa SUPER 4/5/6 koji se svojim jedinstvenim dizajnom i karatkteristikama se izdvojio u odnosu na ponudu ostalih proizvođača, što predstavlja još jedan dokaz superiornosti ove serije regala u odnosu na ostale i pobedu savremenih i naprednih rešenja u odnosu na klasična. Naročito u ovom segmentu je potvrđen u svetu poznat i priznat italijanski smisao za dizaj i inovacije. 

 

Delegacija kompanije Metal Sistemi Plus imala je izuzetnu čast, da na poziv kompanije METALSISTEM, bude prisutna kao deo tima izlagača na ovogodišnjem sajmu. Ovu izuzetnu priliku smo iskoristili za promociju naše kompanije kao i za obnavljanje starih i uspostaviljanje novih kontakata sa kupcima iz ovog dela Evrope.

Kompletan izgled štanda kompanije METALSISTEM na ovogodišnjem sajmu CeMAT 2011, možete pogledati na sledećem linku.

 

 

Sajamski katalog METALSISTEM Hannover 2011

partneri Metalsistem Sidac

Kontaktirajte nas

1301076952_Contact

 

 

 

 

Metal Sistemi Plus  doo

Bulevar Kraljice Marije 54V-4

34000 Kragujevac

Telefon:  +381 34 63 55 635
Telefon:  +381 34 63 55 636
Telefax:  +381 34 63 55 630

office@metalsistemiplus.com