Serbian (Latin)English (United Kingdom)

Metal Sistemi Plus - Kragujevac - Opremanje skladista, Opremanje prodajnog prostora, Transportni sistemi...

Nalazite se na: Početna » Opremanje Skladišta » Paletni regali serije SUPER 4/5/6

Paletni regali serije SUPER 4/5/6

El. pošta Štampa PDF

Jedinstven dizajn u svetu


SUPER 4/5/6 serija regala se odlikuje jedinstvenim i patentiranim dizajnom vertikalnog stuba.

               stub s4-1                         stub s4

Profil stuba je potpuno zatvorenog preseka - kutijasti oblik. Umesto perforacije na površini stuba su izvlačenjem formirane ispupčenja za ostvarivanje veze sa drugim elementima. Zahvaljujući mehaničkoj obradi hladnom deformacijom postignuta je povećana čvrstoća ispupčenja za vezu sa horizontalnim nosačima, a jedinstven dizajn poprečnog preseka omogućio je veliku otpornost prema izvijanju. Imajući u vidu da je materijal od koga se izrađuju elementi ovog sistema poboljšanog kvaliteta, dobijaju se lagani elementi velike nosivosti. Površinska zaštita je izvedena posebnim postupkom toplog cinkovanja, SENDZIMIR.

 

Sve ovo daje izvanredne karakteristike ovom sistemu.

 

Jedinstven dizajn ove serije regala se ogleda i u beskonačnoj mogućnosti kombinovanja verikalnih nosača u skupove od po dva ili četiri stuba, po potrebi kao i kačenje horizontalih nosača  po svim pravcima oko stuba.  Ovakvo rešenje daje izrazitu prednost u odnosu na klasične sisteme, naročito kod dizajniranja specifičnih instalacija sa podestima - platformama, kao noseće strukture različitih namena i kao osnova za nadogradnju po specifičnim zahtevima i potrebama.

Posebno je je preporučljiv za skladišta u kojima je potrebno održavanje higijene na visokom nivou kao npr. u skladištima farmaceutskih, prehrambenih i sličnih proizvoda, hladnjačama, komorama i mnogim drugim.

 

 

Zahvaljujući originalnom rešenju i izvanrednim karakteristikama ovaj regalni sistem našao je široku primenu i pogodan je za formiranje skladišnih sistema najrazličitih namena. Pored smanjenja težine konstrukcije i povećanja nosivosti, u poređenju sa klasičnim sistemima, izuzetno je konkurentan i cenom.


Pogledajte galeriju fotografija!

Preuzmite katalog SUPER 4/5/6 u PDF formatu!

partneri Metalsistem Sidac

Kontaktirajte nas

1301076952_Contact

 

 

 

 

Metal Sistemi Plus  doo

Bulevar Kraljice Marije 54V-4

34000 Kragujevac

Telefon:  +381 34 63 55 635
Telefon:  +381 34 63 55 636
Telefax:  +381 34 63 55 630

office@metalsistemiplus.com