Serbian (Latin)English (United Kingdom)

Metal Sistemi Plus - Kragujevac - Opremanje skladista, Opremanje prodajnog prostora, Transportni sistemi...

Nalazite se na: Početna » O Nama
El. pošta Štampa PDF

METALSISTEM Group


Osnovana 1968. godine, kompanija METALSISTEM je otpočela svoje aktivnosti specijalizujući se za dizajn i proizvodnju mašina za hladno oblikovanje metala. Tokom godina iskustva, brojni inovatorski patenti proistekli iz intenzivnog istraživanja i razvoja, kao i značajan uspeh prvog asortimana hladno oblikovanih pocinkovanih profila veoma brzo je usmerila aktivnost METALSISTEM-a ka proizvodnji skladišnih sistema.

distributerski-program2Danas grupa METALSISTEM predstavlja jasno određenu mrežu kompanija sa sedištem i osnovnim proizvodnim kapacitetima u gradu Rovereto u Italiji. Grupa je učvrstila svoju poziciju kao jedna od glavnih industrija u sektoru obrade materijala.
Putem svojih proizvoda i usluga usmerenih na pružanje kompletne pomoći u skladištenju, plasmanu proizvoda i zahtevima prodaje, kompanije Grupe METALSISTEM mogu ponuditi svojim mušterijama širok asortiman proizvoda najvišeg kvaliteta, sa veoma povoljnim cenama, uz veoma kratke rokove isporuke i prvoklasnim servisiranjem, kao i odgovarajuća rešenja vezana za efikasnu i racionalnu upotrebu zatvorenih prostora za skladištenje i prostorima za rukovanje materijalima.

Lakoća, jačina i unificirani oblik, zajedno sa jednostvanim načinima spajanja i proširivanja postojećih struktura su samo neke od karakteristika METALSISTEM sistema skladišta i polica.


Uspeh Grupe METALSISTEMI je rezultat pažljivo odabranih menadžerskih struktura zasnovanih na istraživanju novih proizvodnih tehnologija i neprestanog razvoja i inovacija prizvodnog asortimana. Strategija kompanije METALSISTEM je da ponudi proizvode najvišeg kvaliteta, uz izuzetno povoljne cene, sa kratkim rokom isporuke i prvoklasnim servisiranjem.

distributerski-program1Brojne linije proizvoda osmišlja i dizajnira Centar za istraživanje i razvoj METALSISTEM-a, kao i tipove profila i opremu potrebnu za njihovu proizvodnju. Automatizovana proizvodnja hladne obrade metala omogućila je METALSISTEM-u da postigne jedan od najviših nivoa produktivnosti na svetu danas.
Svi proizvodi imaju visoke strukturalne karakteristike i zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta koje priznaju najvažnija Evropska tela za sertifikate, kao što su Nemački TUV Product Service GmbH, Austrijski O-NORM, Rimski I.S.P.E.S.L. ACAI/CISI (Associazione Construttori Accaiaio Italiani-Sezione Construttori Italiani di Scaffalatura Idustriale) čiji je METALSISTEM član i mnogi drugi.

Sistem kvaliteta ISO 9001 koji kompanija poseduje, ima sertifikat IGQ.

Sa godišnjim prometom od preko 260 miliona EUR-a, prostorije grupe METALSISTEM se nalaze na ukupnoj površini od 230.000 m2, od čega su 125.000 m2 proizvodni kapaciteti.

Partneri grupe METALSISTEM, kompanije i distributeri, čine svetsku komercijalnu mrežu koja pokriva domaće i inostrano tržište, i mogu zadovoljiti i najzahtevnije potrebe svojih klijenata.

Veoma cenimo veliko poverenje naših klijenata i smatramo da je to dokaz kvaliteta i pouzdanosti naših proizvoda.

partneri Metalsistem Sidac

Kontaktirajte nas

1301076952_Contact

 

 

 

 

Metal Sistemi Plus  doo

Bulevar Kraljice Marije 54V-4

34000 Kragujevac

Telefon:  +381 34 63 55 635
Telefon:  +381 34 63 55 636
Telefax:  +381 34 63 55 630

office@metalsistemiplus.com

Osnovni podaci

Poštovani partneri, ovde možete preuzeti osnovne podatke naše kompanije.

Izvod iz APR - PDF (2MB)

Podaci za identifikaciju - PDF (0.80MB)

PDV Potvrda - PDF (0.33MB)